Skip to content

Wie zijn wij?

Piet Verdegem

Ik heb altijd al interesse voor het menselijk lichaam gehad. Om kinesitherapeut te worden, volgde ik een opleiding aan het toenmalige Hoger Instituut voor Paramedische Beroepen (HIPB) in Gent. Vandaag maakt die opleiding deel uit van het traject “Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie” aan de Universiteit Gent. Daarna studeerde ik nog een jaar verder en volgde ik het postgraduaat sportkine.

Na mijn opleiding deed ik ervaring op binnen revalidatie voor kinderen. Vanuit mijn engagement binnen de sport richtte ik vrij snel mijn eigen praktijk op in Evergem. Hier begeleid ik zowel kinderen als volwassenen. Sinds 1990 werk ik ook deeltijds als psychomotorisch therapeut in het Centrum voor Ambulante Revalidatie (CAR) Klim Op in Eeklo.

Door dagelijks patiënten met uiteenlopende klachten in onze praktijk te ontvangen, groeide mijn interesse voor het menselijke bewegen en de problemen die daarbij kunnen optreden. Ik schoolde mij dan ook bij a.d.h.v. bijkomende cursussen.

Astrid Verdegem

Net zoals Piet ben ik geboeid door het menselijk lichaam. In 2017 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Gent (afstudeerrichting Musculoskeletale aandoeningen en Sportrevalidatie).

Na enkele stages in de pediatrie tijdens mijn opleiding ontdekte ik dat ik zeer graag met kinderen werk. Ik volgde dan ook meerdere studiedagen en workshops om uiteindelijk in september 2017 deeltijds als pediatrisch kinesist bij CAR Klim Op in Eeklo aan de slag te gaan. Momenteel werk ik hoofdzakelijk als kinesitherapeute in Groepspraktijk Verdegem, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

In mijn vrije tijd zit ik ook niet stil: ik ben een gepassioneerd voetbalster en sport regelmatig om fit te blijven. Tot voor kort was ik de vaste kinesiste van voetbalclubs DKW Evergem en Ertvelde United.

Onze specialisaties

Wij bieden u een ruim zorgaanbod.
Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Kinesitherapie

Kies voor een behandeling op maat (bv. sportkine & postnatale begeleiding).

Pediatrische kinesitherapie

Wij volgen de algemene ontwikkeling van uw kind nauwkeurig op.

Behandeltechnieken

Diverse gespecialiseerde technieken zoals taping, B-E-St & dry needling.